Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Tuesday, June 16, 2015

Photobook Album Dah Sampai!!

Yahoooo.... alhamdulillah. Photobook album Bunga dah dapat uols. Memang cantik. Murah plak tu. Ok la.. hari tu beli voucher kat groupon RM10 je, kebetulan Bunga pergi ke Sabah, Bunga pun abadikan la foto2 terbaik dalam album ni walaupun gambar2nya tu bukan la terbaik tapi itu je la yang ado! So, apa lagi uols. Kini di groupon ada lagi promotion voucher. Meh usha sini untuk promotion di groupon.

Bila uols received dari posmen, photobook akan bungkus dalam cover camni. Cool kan?

Yang ini pulak album dia, taraaaaa~


Contoh page dalam photobook tu.. best kan. Jadi ape lagi, puasa dah nak dekat ni, pastu raya. Jom beli album ini. Dapat abadikan gambar2 korg yang sangat cun melecun di bulan puasa dan raya nanti. 

Ok, stay tune! Di kesempatan ini juga Bunga nak buat ucapan, Selamat menyambut Ramadhan al mubarak, semoga di bulan yang mulia ini uols mendapat keberkatan dan rahmat dari Allah. SELAMAT BERPUASA!
Post a Comment