Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Wednesday, June 10, 2015

Dinner di Morib: Restoran Juvita, Morib

*(Copy dari blog sebelah)
Kawan2 yang takde package dinner kalau bermalam di Gold Coast Morib International Resort jangan risau, banyak je kedai2 makan seafood halal di sekitar morib dan banting. Bunga kalau berkunjung ke Morib ni, memang akan makan ke sini aiitu ke Restoran Juvita, Kampung Kanchong Darat, Morib. Restoran ini agak jauh sikit dengan pantai morib tapi lebih dekat dengan pekan banting. Makan disini memang best2 dan sedap2. Semua jenis makanan ada, seafood, goreng2, western pun ada. Jom tengok kami makan ape,

Sorry, gambar ini je yang ada..



Malam tu Menu kami:
Nasi putih
Udang goreng tepung
Ketam Lemak cili api
Ikan kerapu 3 rasa
Udang butter 
1 Jug Jus Oren 
Kerang bakar (Tiada dalam gambar sebab dah abis makan)
Telur dadar (must order sebab febret anak2)
Total $$$$ = RM95


Post a Comment