Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Sunday, May 24, 2015

Weekend Activity

Pagi2 lagi anak2 dah kejutkan Bunga.. memang biasa la kan. Time sekolah lambat je nk bangun, kalau time cuti tu awal2 subuh dah bangun. By the way, pagi2 ni belum mandi anak2 minta mandi pool. Jadi Bunga pun bawak la keluar portable pool Bunga ni.


Pool ni dah lama Bunga beli. Dah nk dekat 4tahun masih tahan dan elok. Rm30 je klu tak silap Bunga la.








Ok, klu pada sesiapa tak tau nk buat aktiviti apa boleh la try pool ni. Yg penting anak2 happy!

Selamat berhujung minggu..kbai




Post a Comment