Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Friday, May 22, 2015

Iris was Born on 20th July 2014

Alhamduillah, Syukur ke hadrat Illahi, Bunga telah melahirkan baby seminggu sebelum Raya tahun lepas. Setelah mendapat 2 hero, akhirnya bunga dikurniakan baby girl yang sangat comel dan diberi nama Nur Iris Arissa. Sorry la dah lama tak update blog, skg ni Iris dah nak setahun, dah nak pandai jalan baru Bunga nak update kan.

Ini la Iris, yang sangat comel, sangat pandai dan tersangat la cergas ya, Ibu sangat happy ada Iris.. muahhh

Yang ni gambar Iris baru lepas pantang, cukup 60hari, time tu kami pergi DIY store yg kat warta, bunga ternampak scarf ade extension rambut tu, jadi terus je try pakaikan kat iris, tapi sebenarnya rupa iris cam kat bawah ni, 

Time ni, iris baru je lepas majlis cukur jambul dan aqiqah, lepas majlis tu kami pun terus la botakkan iris, g je kedai gunting rambut botakkan (Senang, ini pada sesiapa yg takut nak cukur botakkan rambut baby, RM6 je diorang charge). Yang penting settle!
Post a Comment