Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Thursday, March 17, 2011

ADA AKU KISAH

Ada aku kisah,

Lawak la.. just la sharing dengan semua reader. Aduii, mmg tak boleh bla. Tadi on the way bunga nak balik ofis, time tu Bunga tengah speeding gile-gile ni, tibe-tibe bunga ternampak ade satu motor ni. Aduii, kalau korg tengok la, mmg tak tahan. Tengah-tengah speeding ni ade satu motor suzuki ini, Bunga tak tau la model ape kan, yang Bunga tau model suzuki la (sorry tak expert tang motor2 ni, tengok kt bawah. Tapi motor yang bunga tengok tu mmg buruk la). Mmg giler buruk. Ish mmg buruk la. Tu klu tengok tang motor la.


Bile dah tengok cmtu Bunga pun biar kan. Bunga speeding la lagi, konon-konon nak potong motor tu. Sekali, bunga terpandang kasut pembonceng motor tu daaa.. Aduii, naik silau mata Bunga. Orang itu punye kasut, dah la camni



pastu kilat giler.. bersinar2. Tapi tak pelh.. terfikir plak kat kepala ni ayat ADA AKU KISAH?. Tapi syabas pada dia, kerana, walaupun pakai motor capuk. Tapi berani pakai kasut seperti di atas. Sebabnya, ADA AKU KISAH? Suka aku la nak pakai ke tak. Kaki aku, bukan kaki ko. Sekian, itu sahaja. Terima kasih kerana membaca.
Post a Comment