Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Saturday, February 13, 2016

Jom stay Hotel Budget Kuantan di Pavilion Hotel

Kalau uols berkunjung ke kuantan dan nak kan tempat yg budget dan murah, Bunga suggest stay di hotel ni. Selesa dan skali dengan breakfast. Yang best ye tentang hotel ni, selain dari harga dia accomondation dan facilities dia memenag best. Bilik tersedia dengan dvd, radio, wifi yang sangat laju serta ada purifier dalam bilik uols!!! Untuk travel 4org sebilik dengan harga rm129 Bunga rasa memang sangat sangat berbaloi.

Jom tengok bilik Bunga ni. Untuk trip kali ini Bunga pergi ikut rombongan meminang untuk sepupu Husben Bunga. Lepas tu kami berpecah dan menghala ke kuantan. Saja nak feel di kuantan. Bunga booking hotel di booking.com untuk bilik family rm198 (4org, 2 queen bed) dan deluxe rm129 (2org, 1 queen). Bilik tu uols boleh request. Jadi Bunga dah request siap2 sebelum ni masa booking tu. Hotel ini jugak dekat dengan masjid. Jadi subuh tu memang tak terlajak sebab memang dengar dari bilik. Masjid dia belakang hotel je.











Post a Comment