Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Saturday, December 12, 2015

Bowling di Alamanda, Putrajaya

Sempena cuti, Bunga sekeluarga ke pusat bowling di Alamanda. Permintaan si abang nel yang teringin sangat nak mem'bowling. Bagus ye di pusat bowling Alamanda ni, terdapat lane yang mempunyai pagar. Pagar ini tagus untuk kanak kanak yang baru nak belajar main bowling dan meningkatkan seronok ketika main bowling. Percaya lah uols, kalau kita yang dewasa ni pun kalau asyik la masuk longkang, frust ye.. jangan cakap la. Rasa nak kejar je bola tu dan baling sekali lagi.


Untuk bermain bowling, kita diwajibkan memakai kasut bowling. Opss lupa nak ambik gambar kasut bowling. Yang tu extra charges ye uols. Bola ringan pun boleh minta di kaunter. Bola paling ringan ialah 5. Tu khas untuk budak2. Dewasa paling ringan 7. Hihi.


Nigambar setelah selesai bermain. Ingat sebelum balik nak la bergambar dengan markah baling bowling tadi.Tapi baru nak capai fon, screen monitor terus reset. Mungkin ade player lain dah nak start game. Jadi, pengajarannya selepas ini, sila la ambik gambar pada game terakhir. Ini jelh yg sempat di ambil












Post a Comment