Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Monday, September 7, 2015

Day 1: Bercuti Pulau Tioman (sambungan 2)

Bunga booking Paya Beach Resort untuk Tioman kali ini. Memang best, pandangan ye yang cantik. Suasana yang best la.. Harga package pun ok la. Untuk package kali ini Package Bunga RM390 (1xbekpes, 1xlunch, 2xdinner, 2xsnokeling (including gear) dan standard chalet), kanak-kanak rm290 (package sama seperi dewasa)

5.00ptg: Dari jetty kene jalan 5min ke resort. Beg kene angkut ?!!! Jangan risau, pihak resort ade sediakan transport untuk beg.. UNTUK BEG je tau, Tuan punya beg kene jalan sendiri. Sampai di reception, Bunga Check in. Ada welcome drink (air oren). Staff memang friendly. So, terus g chalet.


Sorry, time ni memang dah letih dengan mabuk laut lagi. Jadi terlupa nak ambik gambar signage resort. Yang ni je sempat..
Yang ini gambar time balik.. pun boleh la ye

Ini, gambar chalet kami, semua standard chalet ni boleh muat 4orang. 1 queen bed, 1 double single bed.





 Nampak tingkap yang terbukak tu, time ni air cond rosak. Bunga tengah tunggu technician sampai, memang laju dorang sampai dan kejap je dorg repair. Lepas tu siap.



Shower area..

WC attached dengan shower. Ok la~

Petang tu lepas letak2 beg, kami keluar ambik air laut. 




Dinner is served at 6pm until 10pm. Sorry, tak sempat nak ambik gambar makanan. Tapi makanan dalam buffet. Kami jugak celebrate Iris 1st year besdey..





Happy birthday girl Iris. Semoga sentiasa sihat, comel, jadi anak yg solehah dan berjaya di dunia dan akhirat. Happy birthday 1st year old.


Post a Comment