Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Tuesday, November 22, 2011

Selamat Hari Jadi Danial

 Salam Ulos, sorry lama tak update blog ni. Sb tak de idea la. Ok la, Bunga nak share pasal birthday party Danial + Open house aritu. Tahun ni birthday Danial jatuh ari ahad besamaan 25hb September 2011. Dah masuk 2 tahun dah masa berlalu. Danial pun dah banyak tumbuh gigi dan dah pandai macam2 la contoh ye suka sangat bukak peti ais kat rumah. Tak kira la ke mana je, mesti nak bukak peti ais. Aduii.. nasib baik ade pembantu terbaekkk iaitu husben ku yang amat di cintai dan di sayangi.
Ni birthday kek. Disebabkan birthday danial sama dengan atok punye birthday. Jd nenek dengan rela hati mensponsor birthday kek dan segala macam. Thank you nenek!!! I love u ibu~. Kenapa kek ade nama izzat, sb izzat lahir dlm bulan yg sama. Jd celeb sama2 la. Dia pun dah besar, tak la dia pun nak ade kek sendiri jugak la kan. huhu.. Happy birthday Izzat~
Time ni plak adik mmg dah terlalu mengantuk, abg plak asyik nak turun sb tak sabar2 nak potong kek... jd jom la kt potong kek tu~ jom2...
Kesian adik Naufal, ngantok eh. Kejap eh adik. Ibu dgn abang nak potong kek.. kejap je~
Jeng2.. ini lah dia adegan ye. Sorg dah tak sampat2 nak potong kek yang sorg lagi tak sempat2 nak mintak ditidurkan.

Maka dengan rasminye, lagu happy birthday pun di nyanyikan. Yeaahhhh!! happy bithday Danial ke 2 tahun. Semoga anak ibu menjadi seorang anak yang soleh, penyayang, cemerlang dan hormat kepada semua orang teka kira lah orang muda ke ataupun tua. Amin~
Jom potong kek!!

*Danial yang sudah tak sabar2 nak tido, nak makan kek pun dah tak larat. Maka, jom la tido danial. Tak larat ibu nak tgk danial lg. Jom2..

Danial dapat banyak jugak hadiah. Terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan majlis hari jadi danial yg ke 2. Terima kasih jugak kepada yang memberi hadiah. Next time dtg bawak hadiah lg eh. Sampai di sini saje. Sekian~
Post a Comment