Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Thursday, April 7, 2016

Primaland Port Dickson: Aktiviti yang ada

Sebelum ni, Bunga ada cerita kolam2 yang ada di Primaland Port Dickson. Masa Bunga datang sini, abang2 yang keje kat situ ada buat aktiviti sikit dengan pengunjung2 yang datang. Sambil2 mandi, ada la aktiviti lain yang boleh join. Antaranya, dorg ada buat main bola beracun.

Bola beracun ni sebenarnya main2 pas2 bola diikuti dengan muzik. Bila muzik berhenti, siapa yang penang bola dianggap kalah. Anak2 Bunga pun ade main jugak. Tapi tak bernasib baik, kalah!






Untuk orang dewasa pun ade. Tapi mainan tu ada 1 kali je. Pastu abes, dengar kata siapa yang menang dapat main beksal selama 1 jam untuk keesokkan ari ye.

Bawah ni gmbr untuk aktiviti malam. Ada naik train, main lontar gelang dan lain2. Tak banyak, tapi boleh la. Dorg pun ada indoor games, tapi tu semua duit! Train ni rm5/skali naik. Tu 3 org skali naik rm15 uols. Malam2 ni pun ade karaoke, yang ni free. Tapi kami sampai2 tu dah tutup. Tutup funfair ni kul 10mlm.




Post a Comment