Introduction

Introduction
MY FAMILY ^_^

Wednesday, January 25, 2012

Happy birthday Muhammad Naufal 1st

Tanggal 2/1/2012, Naufal dah 1 tahun. Terasa cepat je masa berlalu. Mungkin sebab Naufal lahir awal tahun. Ingat lg aku time sibuk2 dulu nak lahirkan naufal.

Time tu aku dah la detected ade diabetes, jadi klu ikut date 1/1/2011, jadi pagi2 la aku g hospital tu, konon2 tak nak ramai org. Tapi hampeh, tengok2 ramai gile org nak bersalin.

Tahun ni, aku decide sambut hari lahir Naufal 1st year pada tarikh 7/1/2012 memandangkan 2/1 tu ramai yang nak masuk sekolah kan. Majlis amat meriah dengan kehadiran sedara mara dan jiran tetangga. Terpancar di muka Naufal seronok pada hari itu.


Nampak kan gigi 2 batang dia kan.. sekarang ni dah nak masuk 8 batang. Sebenarnya time ni Naufal dah ade 4 batang gigi. Dah pandai berjalan, Alhamduillah, tak pernah demam lg.


Ni kek hari jadi Naufal.. beli kat Secret Recipe je. Yumm~

 Potong kek.. Selamat Hari Lahir 1st Naufal, Ibu doakan semoga Naufal jadi anak yang soleh, sihat, cemerlang dan sentiasa berjaya dunia dan akhirat. ❤


I love Adik Naufal!! Happy birthday ❤
Post a Comment